Al sinds 1838 was Carl Heinrich Knorr al aan het experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Dit was volgens hem de manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Zijn missie was om koken voor vrouwen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat de kwaliteit van het eten achteruit zou gaan. Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten, die het koken eenvoudiger kunnen maken en daar is de Knorr Vleesjus een voorbeeld van. Knorr Vleesjus is een heerlijke jus. Deze jus is extra lekker bij een stukje vlees, zoals karbonade of schnitzel. Aangezien wij bij Knorr eerlijk en goed eten belangrijk vinden, heeft onze jus geen toegevoegde smaakversterkers, geen kunstmatige kleurstoffen en geen conserveermiddelen. Door echte en natuurlijke ingrediënten te gebruiken, heeft onze jus een heerlijke smaak. Door de jus in een droge vorm te bewaren, b
De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd
voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.
Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?