Koffie

Koffie, thee en cacao voor de automaat of in de kantine.

Koffie, cacao en thee

Filters
Artikelnummer Omschrijving Inhoud Aantal
Meesterschap koffie is gemalen koffie van verse bonen. Smaakvolle koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Door de speciale samenstelling van de melanges en de snelle zetmethode is elke kop of kan filterkoffie intens en smaakvol. Meesterschap is Alles voor Koffie, lekker dichtbij! Een totaalconcept voor Koffie & Thee dat inspeelt op uw individuele wensen. De constante topkwaliteit van de uitgebalanceerde melanges garanderen u een perfecte invulling van uw Koffie & Thee voorziening. Ontdek bij FOOX de koffiemachine die bij u en uw medewerkers past. Een koffieautomaat bij uw FOOX Groothandel kopen, huren, leasen of gewoon vrijblijvend op de proef. Samen komen wij tot de beste koffieoplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Informeer eens naar de mogelijkheden om duurzame koffie en thee op het werk te gebruiken. Meesterschap koffie is 100% sustainable en PickWick thee is verkrijgbaar met het Utz Certified- keurmerk in de smaak English Tea. Naast de PickWick thee is alle Good Origin-koffie 100% Utz gecertificeerd. Er is een variant beschikbaar voor alle zetsystemen van Douwe Egberts.

Interesse in een koffieautomaat maar nog geen keuze kunnen maken? Een proefplaatsing van een koffieautomaat is wellicht een verstandige keuze. Wilt u meer weten over deze service? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze koffiespecialisten geven graag advies over de beste afstelling van uw koffiemachine. Informeer ook eens naar ons serviceassortiment bestaande uit servies, melk, suiker en koekjes.

Hulp nodig?

Hartelijk geholpen via mail, telefoon of uw eigen accountmanager. Probeer ook onze Breman app, bekijk onze aanbiedingen of lees onze FAQ.
Klant worden? Offerte aanvragen