Cradle to Cradle

Cradle to Cradle

Breman Schoonmaakgroothandel is koploper in cradle to cradle schoonmaakproducten. Cradle to cradle (C2C) gaat veel verder dan alleen hergebruik van materialen. Het omvat vijf essentiële pijlers die de kern vormen van ons duurzaamheidsbeleid:

Materiële gezondheid: de materialen die gebruikt worden zijn veilig voor mens en milieu.

Hergebruik van materialen: afval is een eeuwige hulpbron en grondstof.

Schone lucht en klimaatbescherming: schone lucht wordt beschermd door het bevorderen van nieuwe, duurzame engergie en het verminderen van schadelijke uitstoot.

Water- en bodembeheer: we zorgen voor schoon water en gezonde bodems.

Sociale verantwoordelijkheid: mensenrechten worden gerespecteerd en we dragen bij aan een eerlijke en rechtvaardige samenleving.


Het merendeel van ons schoonmaakassortiment is reeds cradle to cradle gecertificeerd, maar we blijven streven naar verbetering. Ons doel is om ons gehele assortiment C2C gecertificeerd te maken, zodat we niet alleen hoogwaardige schoonmaakproducten leveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Kies voor Breman Schoonmaakgroothandel en maak deel uit van de beweging naar een schonere en meer verantwoorde toekomst. Ontdek ons uitgebreide assortiment C2C gecertificeerde schoonmaakartikelen en draag bij aan een betere wereld.
Liever bestellen via de oude website?
Bestel via de oude website