Terug
|
Home
Assortiment
Food
Pastridor pain bagnat wit 13 cm 105 gr.Bereiding: laat de bagnat 60 minuten ontdooien. Wil je extra krokantheid? Doe hem dan nog 4 minuten in de oven op 170-190°C.
Voorraadartikel
Pastridor pain bagnat wit 13 cm 105 gr.Bereiding: laat de bagnat 60 minuten ontdooien. Wil je extra krokantheid? Doe hem dan nog 4 minuten in de oven op 170-190°C.
De Pain Bagnat van Pastridor is een wit broodje met een dunne, knapperige korst. Hij vindt zijn oorsprong in het Franse Nice. Traditioneel wordt hier eenvoudig beleg op geserveerd. Dit is een Belgische klassieker die zeker niet mag ontbreken in je assortiment! Hij staat voor gemak in de keuken: je hoeft hem enkel te ontdooien voor gebruik. Of doe kort in de oven voor extra krokantheid. De bagnat is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd
voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.
Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?