Reinigingsmiddelen

Heerlijke geuren, blinkende vloeren, zachte handen: de reinigingsmiddelen van FOOX zijn een genot voor al uw zintuigen.

Reinigingsmiddelen

Filters
Herstellen
Artikelnummer Omschrijving Inhoud Aantal
Duurzame reinigingsmiddelen bij Schoonmaakgroothandel Breman

Wij bieden hoogwaardige reinigingsmiddelen met een focus op milieuvriendelijkheid en prestatie. Ontdek hoe onze duurzame reinigingsproducten een duurzame en effectieve bijdrage leveren in uw schoonmaakopgaven.

Dankzij onze milieuvriendelijke en effectieve producten kunt u uw schoonmaakactiviteiten optimaliseren en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere wereld. Kies voor Schoonmaakgroothandel Breman en maak een positief verschil in uw schoonmaakroutine. Of u nou op zoek bent naar schoonmaakmiddelen voor een onderwijsinstelling, zorginstelling, horeca of ander bedrijf of instelling: bij ons vindt u altijd de reinigingsmiddelen die passen bij uw organisatie. Bekijk ons assortiment en maak net als veel van uw collega’s de overstap naar een duurzame en hygiënische oplossing.

Waarom kiezen uw collega’s voor onze reinigingsmiddelen?

Bewuste keuzes: bij Schoonmaakgroothandel Breman begrijpen we de kracht van bewuste keuzes. Onze reinigingsmiddelen zijn zorgvuldig samengesteld om de planeet en uw gezondheid te beschermen. We zetten ons in voor het gebruik van veilige en natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Cradle to Cradle: we zijn trots dat een groot deel van ons assortiment voorzien is van een Cradle to Cradle (C2C) certificaat. Dit betekent dat deze producten voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid. De C2C-certificering bevestigt ons engagement voor de vijf pijlers van C2C: materiële gezondheid, hergebruik van materialen, schone lucht en klimaatbescherming, water- en bodembeheer, en sociale verantwoordelijkheid.

Effectieve schoonmaak: duurzaamheid gaat hand in hand met prestatie. Onze reinigingsmiddelen leveren de schoonmaakkracht die u verwacht. Of u nu te maken heeft met dagelijkse huishoudelijke taken, industriële reiniging of professionele schoonmaakdiensten, onze producten zullen u niet teleurstellen.

Uw partner in duurzaam schoonmaken

Bij Breman bieden we een uitgebreid assortiment duurzame reinigingsmiddelen voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar milieuvriendelijke allesreinigers, vloerreinigers, desinfectiemiddelen of sanitairreinigers, we hebben de juiste oplossing voor u. Breman Schoonmaakgroothandel is uw partner in duurzaam schoonmaken. Wij geloven dat verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet de sleutel is tot een schonere en gezondere toekomst. Sluit u aan bij ons in deze missie en ontdek de voordelen van onze duurzame reinigingsmiddelen.

Hulp nodig?

Hartelijk geholpen via mail, telefoon of uw eigen accountmanager. Probeer ook onze Breman app, bekijk onze aanbiedingen of lees onze FAQ.
Klant worden? Offerte aanvragen