De rode primitivo druiven voor deze wijn zijn handgeplukt en worden na de oogst ontsteeld en voorzichtig gekneusd. Daarna verblijven de duiven gedurende een week in een tank met lage temperatuur. De alcoholische fermentatie vindt plaats op 22-26 °C gedurende 15 tot 20 dagen. Na de fermentatie volgt malolactische gisting, gevolgd door zes maanden houtrijping alvorens de wijn gebotteld wordt. Dit proces levert een mooie wijn op met een dieprode kleur. In de neus intense aroma's van pruimen,rood fruit, koffie, cacao en kruidige tonen. De wijn is zwoel en rond, fullbodied met zachte tannines.
De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd
voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.
Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?