Jan Stok werkte in de jaren ?60 in de keuken op de schepen van de Holland- Amerika Lijn. Hij was als ?chef garde manger? verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega?s vertaalden zijn naam al snel naar ?JEAN BÂTON?. Onder die naam werdhij bekend om zijn lekkere sauzen. Vandaag de dag maakt Jean Bâton bijzondere mayonaises, sauzen en dressings. Jean Bâton Mayonaise Tuna is een heerlijke combinatie van romige mayonaise en tonijn. Perfect bij uiteenlopende gerechten, zoals vleesgerechten, met vers brood, door een salade of als saus bij de barbecue of gourmet. Verpakt in een knijpfles van 760 ml. Jean Bâton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan de mayonaise na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de tht-datum verstreken? Als je niks afwijkend ziet, proeft of ruikt kun je de mayonaise gewoon blijven eten.
De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd
voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.
Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?